Ismerj meg egy kicsit!


Hiszek abban, hogy a fotózás során a művész nemcsak a testtel, az anyaggal, hanem a lélekkel is dolgozik. Már gyerekkorom óta kísér ez a terület, a családban is sokszor „kattant a gép” a gyerekkorom során, és emlékszem apukámra, amint a sötét fürdőszobában bíbelődik a fényképek előhívásával. Egy-egy kattintásra el is csentem később a fényképezőgépét, és akkor valami visszavonhatatlanul elkezdődött…

Egyik művészet versengett bennem a másikkal, a zene és a fotográfia. Érettségi után végül a fényképezést, és a Budapesti Metropolitan Egyetem képzését választottam.

Tanulmányaim és tevékenységeim


Az egyetemet követően szabadúszóként portrét, kismama- és kisbabafotókat, termékfotókat, ételfotókat és esküvői képeket készítek. Nem munkaként, hanem odaadással, elhivatottságként élem meg a fotós tevékenységeket!A célom az, hogy mindenről és mindenkiről olyan képek készülhessenek általam, amilyennek ők látni szeretnék önmagukat vagy az alkotásaikat, termékeiket. Ha pont egy ilyen fotóst keresel, aki erre képes, lépj tovább a KAPCSOLAT menü felé!

Kiállítások, pályázatok


A MorningAfter/Esemény Után kiállítás –politikai és társadalmi megnyilvánulások, amelyek a különböző árnyalatokban bántalmazott nőket érték. Szalay Álmos pszichológushallgató és grafikus ötlete mentén dolgoztuk fel az emberi történeteket, közelítettünk rá a művészet eszközeivel ezekre a problémákra.

Fotópályázat Erdély – Szathmári Pap Károly Plakettben részesítették a beküldött munkámat.

Galéria